INNOvember 2020

Een vol programma

sep 18, 2020

November wordt een bijzondere maand. De afgelopen periode is door het kernteam van INNOvember, maar ook door alle betrokken liaisons keihard gewerkt aan de invulling van het programma. En het programma is goed gelukt, er zitten pareltjes tussen die je zeker niet wilt missen.

Per deelnemende organisatie is een liaison aangesteld die actief op zoek ging naar innovatieve projecten binnen zijn of haar organisatie: Welke onderwerpen willen we delen met collega's van andere rijksorganisaties? Welke onderwerpen overlappen met andere deelnemers en kunnen we in samenwerken? Er is een overweldigende hoeveelheid aan sessies (>200) binnengekomen. Door verbindingen te zoeken is het programma teruggebracht tot ongeveer 100 sessies. Deze kun je binnenkort terugvinden op deze vernieuwde website.

Download bestand