INNOvember 2020

Welke sessies kan ik verwachten tijdens INNOvember?

sep 25, 2020

Vanaf begin oktober is het mogelijk om je in te schrijven voor INNOvember via
de website. Maar welke thema`s komen aan bod en wat kun je verwachten
tijdens INNOvember? We vertellen je iets meer over de typen sessies en de thema's van het programma.

'Studio INNOvember: De Kick-Off' en 'NAnovember'
Zowel het startcongres, Studio INNOvember: De Kick-Off, als het slotcongres, NAnovember, worden in hybride vorm georganiseerd. Deze zijn gericht op zowel online als offline interactie en betrokkenheid en kun je via de live stream volgen op de website. Je kunt je hiervoor vanaf begin oktober aanmelden.

Thema uitzendingen
Op 4 en 5 november zenden we zes thema uitzendingen uit. Onderwerpen hiervan zijn alle interne innovatiethema`s en maatschappelijke thema`s die op het programma staan. Per uitzending lichten we een thema van INNOvember toe en gaan we dieper in op de materie en de programmering in de rest van de maand. De uitzending vindt plaats vanuit een studio en gedurende dit uur wordt de interactie gezocht met het publiek. De sessies zijn geschikt voor alle kennisniveaus.

Interne innovatiethema`s
Innoveer:

  • met data
  • de ambtenaar
  • de dienstverlening

Maatschappelijke thema`s
Innoveer ten behoeve van:

  • veiligheid en rechtvaardigheid
  • duurzaamheid
  • leefbaarheid en mobiliteit

INNOvember selectie
Uit het programma van ruim 100 events licht het INNOvember team drie events per thema uit. Dit is de INNOvember selectie. Het zijn online studio events met tafelgasten waarbij inspirerende sprekers aan het woord komen en de kijker thuis mee kan doen. Iedere sessie van een uur is online te volgen.

Innovatie sessies
Naast de INNOvember selectie, organiseren de 13 deelnemende organisaties de innovatie sessies. Ze laten hun innovatieve werkmethoden zien aan de deelnemers en zoeken de interactie op met het publiek. Afhankelijk van het thema zijn de sessies introducerend danwel verdiepend, je kunt bij de inschrijving zien voor wie de sessie bedoeld is.

Download bestand