INNOvember 2020

Constantijn van Oranje aanwezig bij de Kick-Off 3 november 2020

okt 26, 2020

We mogen Constantijn van Oranje aankondigen als spreker tijdens Studio INNOvember: de Kick-Off op dinsdag 3 november. Constantijn van Oranje is Special Envoy bij Techleap.nl.

Techleap.nl is een door de overheid gefinancierde non-profit organisatie die helpt bij het kwantificeren en versnellen van het tech-ecosysteem van Nederland. Mensen en hun technologiebedrijven in staat stellen om op te schalen met programma's en initiatieven om de toegang tot kapitaal, markt en talent te verbeteren.

Constantijn is medeoprichter van StartupFest Europe, het grootste startup evenement ooit georganiseerd in Nederland. Momenteel is hij ook Director Digital Technology & Macro Strategy bij Macro Advisory Partners in London en New York en Edge Fellow bij Deloitte Centre for the Edge, waar hij bedrijven en de Europese Commissie adviseert over hun digitale innovatiestrategieën.

Op INNOvember spreekt hij over het belang van samenwerking en innovatie. Hij vraagt ook aandacht voor het manifest van KickstartNL. Het manifest is een uitnodiging aan politici, beleidsmakers en andere geïnteresseerden om met Techleap.nl en de techsector het gesprek aan te gaan over de rol van startups en scale ups om Nederland uit de crisis te innoveren.

Meld je nu aan voor Studio INNOvember: de Kick-Off!

Download bestand