INNOvember 2020

Je kunt je nu aanmelden voor INNOvember!

okt 1, 2020

Vanaf vandaag is het mogelijk je aan te melden voor INNOvember. De komende twee weken vullen we het programma continu aan met nieuwe inspirerende en interactieve sessies over innovatie. Houd vooral de website in de gaten en meld je aan voor leuke sessies!

Via de aanmeldknop op de homepage kun je je aanmelden voor INNOvember. Tijdens de aanmelding vragen we je kort een profiel in te vullen. Op die manier kunnen we je uit het ruime aanbod van innovatieve sessies een programma op maat voorstellen. Je wordt niet alleen met sessies gematcht, maar ook met interessante Rijkscollega's. Want INNOvember draait naast kennisdelen ook om verbinding maken. Want alleen ga je misschien sneller, samen kom je verder.

Dus meld je aan en neem een kijkje in het programma wat er nu al staat. De komende twee weken voegen we steeds meer sessies toe. Kom dus vooral af en toe terug om nieuwe sessies te ontdekken en connecties te leggen met andere collega's.

 

Download bestand